Σύνδεση

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Όνομα Χρήστη
Κωδικός *
Να σας θυμάμαι

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Τα πεδία με το (*) είναι υποχρεωτικά.
Όνομα
Όνομα Χρήστη
Κωδικός *
Επιβεβαίωση κωδικού *
Email *
Επιβεβαιώστε το email σας *
Captcha *
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ

 

Τα καλυτερα φιλτρα νερου με τις ποιο αυστηρες προδιαγραφες ποιοτητας και ασφαλειας που θα θελατε να εχετε .

Στις καλυτερες τιμες .

Όταν η αγορά της εναλλακτικής φίλτρου ζητήστε τις πιστοποίησε και τον έλεγχο αφαίρεσης χλωρίου κατά την ενεργοποίηση του φίλτρου.

Τα φίλτρα νερου της γερμανικής εταιρείας CARBONIT διαθέτουν πολύ αυστηρές προδιαγραφές και την πρωτοποριακή τεχνολογία Ster - O - Tap (capillary membrane ) με ικανότητα μικροφίλτρανσης 0,15 μm, αφαιρώντας ακόμα και βακτηριδιακό φορτίο.
Η μεμβράνη Ster - O - Tap (capillary membrane) έχει ελεγχθεί βάσει προδιαγραφών ANSI / NSF Standard 42 και 53.
 
Η UNIVERSAL AQUA PLUS κατανοώντας τις πληροφορίες που διαρκώς ενημερώνονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την ποιότητα του νερού προωθεί στην ελληνική αγορά τα γερμανικά φίλτρα νερου CARBONIT που έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητους οργανισμούς για την καταλληλότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά τους και χωρίς να κοστίζουν μία μικρή περιουσία. 
 
Κανονισμοί περί Πόσιμου Ύδατος 

Οι αναθεωρημένοι Κανονισμοί περί Πόσιμου Ύδατος ή «TVO» τέθηκαν σε ισχύ σε όλη την Ευρώπη την 1η Ιανουαρίου 2003. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που μια κατευθυντήρια γραμμή σχετικά με το πόσιμο νερό ελάμβανε υπόψη το γεγονός ότι μπορούν να προστεθούν ρύποι στο πόσιμο νερό από τη στιγμή που αυτό φεύγει από τις σωληνώσεις ύδρευσης έως ότου φτάσει στο σημείο εκροής. Οι παλαιότεροι κανονισμοί θέσπιζαν ανώτατες τιμές και στις σωληνώσεις ύδρευσης ελεγχόταν η συμμόρφωση προς αυτούς. Οι έλεγχοι εξακολουθούν να πραγματοποιούνται στις σωληνώσεις ύδρευσης σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς TVO. Η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι τώρα οι έλεγχοι αυτοί έχουν επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνουν δοκιμές σε νοικοκυριά. Στο πλαίσιο αυτό γίνονται μετρήσεις των ουσιών εκείνων που μπορούν να έλθουν σε επαφή με το πόσιμο νερό όταν αυτό περνά από τους σωλήνες ύδρευσης και (ειδικότερα) σε συστήματα σωληνώσεων κτιρίων. ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 70.00

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Μιαούλη 36, Γέρακας Τ.Κ. 15344
  • 210-6611123
  • 210-6615959
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.