Σύνδεση

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Όνομα Χρήστη
Κωδικός *
Να σας θυμάμαι

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Τα πεδία με το (*) είναι υποχρεωτικά.
Όνομα
Όνομα Χρήστη
Κωδικός *
Επιβεβαίωση κωδικού *
Email *
Επιβεβαιώστε το email σας *
Captcha *
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ

 ΣΥΝΕΧΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ  ΧΩΡΟΥ - ΑΕΡΑ & ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ 100% ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

Η υψηλή μικροβιοκτόνο δύναμη αυτού του μήκους κύματος πρέπει να αναζητηθεί στο DNA και στη σύνδεση των θεμελιωδών συστατικών του (νουκλεοτίδια). Το DNA είναι ένα μακρομόριο που υπάρχει σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς στους οποίους βρίσκονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τη ζωή και την αναπαραγωγή. Η αλλοίωση, που προκαλείται από την ακτινοβολία UV-C, ορισμένων χημικών δεσμών που υπάρχουν μεταξύ των νουκλεοτιδίων είναι ικανή να αλλάξει τις πληροφορίες που περιέχονται και μεταφέρονται από το DNA, αυτές οι μεταβολές εμποδίζουν την κανονική του δράση και αυτό οδηγεί ανεπανόρθωτα στον κυτταρικό θάνατο.

Στη φύση, οι ακτίνες UV-C αποτελούν μέρος της δευτερεύουσας κοσμικής ακτινοβολίας η οποία, αλληλεπιδρώντας με τα υψηλά στρώματα της επίγειας ατμόσφαιρας, παράγει όζον και με χαμηλότερη ενέργεια, φτάνει στο έδαφος ως ακτινοβολία μαυρίσματος UV (A + B). Τεχνητά, οι ακτίνες UV-C παράγονται με τη βοήθεια ειδικών λαμπτήρων φθορισμού που περιέχουν αναθυμιάσεις υδραργύρου. Αυτοί οι λαμπτήρες είναι κατασκευασμένοι από ένα πολύ καθαρό χαλαζία (> 99,99% SiO2) διαφανές στο φως UV-C που εκπέμπουν σε σχεδόν μονοχρωματική μορφή (> 95% ƒÜ = 254nm).

Αυτά τα συστήματα απολύμανσης μπορούν να εγκατασταθούν στα ακόλουθα σημεία:

Αίθουσες αναμονής

Κινηματογράφοι

Χειρουργεία

Νοσοκομεία

Γραφεία

Σχολεία - φροντιστηρια 

Ασθενοφόρα - λεωφορεια - σχολικα -πουλμαν 

Ιδιωτικές κατοικίες

Βιομηχανίες τροφίμων

Φαρμακευτικές βιομηχανίες

Εργαστήρια

Εκτροφεία αναπαραγωγής

Βιομηχανικές εγκαταστάσεις

Κλιματιστικες μοναδες σε κτιρια - επιβατικα καραβια - ξενοδοχεια - εκκλησιες - εστιατορια - 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Μιαούλη 36, Γέρακας Τ.Κ. 15344
  • 210-6611123
  • 210-6615959
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.