ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ

"Οι Χημικές Ουσίες στο Νερό της Βρύσης Προκαλούν Χιλιάδες Θανάτους από Καρκίνο σε Ολη την Ευρώπη - Αλλά η ΕΕ Μάλλον δεν θα Κάνει Τίποτα γι 'Αυτό"

"Οι Χημικές Ουσίες στο Νερό της Βρύσης Προκαλούν Χιλιάδες Θανάτους από Καρκίνο σε Ολη την Ευρώπη - Αλλά η ΕΕ Μάλλον δεν θα Κάνει Τίποτα γι 'Αυτό" 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΙΤΡΑΚΗ

*σχόλια μου=*ΤΟ ΝΤΟΥΖ,... ΜΠΑΝΙΟ,.... ΠΙΣΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΑΞΙΟΓΟΝΟΥ-ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΥ ΧΛΩΡΙΟΥ..

Εικοσιοδύο χρόνια το φωνάζω,,,δημοσιεύω...κλπ..κλπ

-Παροιμίες 14/12 (Αγία Γραφή)
"Υπάρχει οδός, ήτις φαίνεται ορθή εις τον άνθρωπον, αλλά τα τέλη αυτής φέρουσιν εις θάνατον."

-Ωσηέ 4/6 (Αγία Γραφή)
"Ὁ ΛΑΟΣ ΜΟΥ ΑΦΑΝΙΣΤΙΚΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ἐπειδή σὺ ἀπέρριψας τὴν γνῶσιν καὶ ἐγὼ ἀπέρριψα σὲ ἀπὸ τοῦ νὰ ἱερατεύῃς εἰς ἐμέ· ἐπειδή ἐλησμόνησας τὸν νόμον τοῦ Θεοῦ σου, καὶ ἐγὼ θέλω λησμονήσει τὰ τέκνα σου."

-ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ...
* ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΗ ΠΟΛΙΤΟ-ΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!! ...-*ΜΕ ΒΡΗΚΑΝ"..... ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΝ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΟΛΟΓΥΡΑ ...

-ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!! ΟΚ?

**ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ...
ΜΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ !!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ!!
-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
-ΦΥΣΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
*** όσοι ενοχλούνται υπάρχει και το DELETE

https://www.rt.com/news/478409-thm-water-europe-cancer/

Κάθε χρόνο, πάνω από 6.500 κρούσματα καρκίνου της ουροδόχου κύστης, περίπου το 5% όλων των περιπτώσεων στην Ευρώπη, αποδίδονται στην έκθεση σε τριαλογονομεθάνες (THM) στο πόσιμο νερό - και όλα είναι απολύτως νόμιμα.
Για μια μελέτη της ποιότητας των υδάτων των χωρών, η ΕΕ28 έγινε η ΕΕ26, δεδομένου ότι δεν ήταν δυνατόν να ληφθούν επαρκή στοιχεία για τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Παρ 'όλα αυτά, το έργο κάλυψε το 75% του συνολικού πληθυσμού της ΕΕ και η ανάγνωση των πορισμάτων του είναι δυσοίωνη.

Τι διάολο είναι THMs;

Τα THMs είναι μια κλάση μορίων που εμφανίζεται ως υποπροϊόν των απολυμαντικών που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του πόσιμου νερού.
Όταν το χλώριο, το κύριο χημικό που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό του πόσιμου νερού, έρχεται σε επαφή με οργανική ύλη, διασπάται σε THMs.
Και παρά το γεγονός ότι είναι νόμιμο μέχρι ορισμένα επίπεδα, η μακροχρόνια έκθεση σε αυτά συσχετίζεται σταθερά με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου της ουροδόχου κύστης.

Η ΕΕ έχει θέσει αυτό το νόμιμο όριο στα 100 lg = L, αλλά οτιδήποτε πάνω από 50 lg = L προκαλεί αύξηση κατά 51% στην πιθανότητα καρκίνου της ουροδόχου κύστης, τουλάχιστον στους άνδρες.

Η μελέτη αυτή διεξήχθη στο Ινστιτούτο Παγκόσμιας Υγείας της Βαρκελώνης, σε μια πόλη που έχει επίπεδα THM πάνω από το παρόν ρυθμιστικό μέγιστο όριο των 100 lg = L.
Ολως περιέργως, δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για τη μείωση του μέγιστου ορίου στην τελευταία οδηγία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Πόσο συχνός είναι ο καρκίνος της ουροδόχου κύστης

Ο καρκίνος της ουροδόχου κύστης είναι μόνο η δέκατη πιο κοινή μορφή καρκίνου στο Ηνωμένο Βασίλειο. 135.000 άτομα στην ΕΕ είχαν διαγνωστεί με αυτό το 2016.

Είναι συνήθως αρκετά θεραπεύσιμο *(ναι ουυ αηδίες) με μια απλή χειρουργική επέμβαση αρκεί να πιαστεί πριν εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματος. Κάποια στοιχεία υποδηλώνουν ότι επηρεάζει τους άνδρες περισσότερο από τις γυναίκες (αν και αυτό μπορεί να οφείλεται σε διαφορές στον τρόπο ζωής, όπως υψηλότερα ποσοστά καπνίσματος).

Οι χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά εμφάνισης καρκίνου της ουροδόχου κύστης που οφείλονται στην έκθεση της THM ήταν η Κύπρος (23%), η Μάλτα (18%) και η Ιρλανδία (17%).

Με άλλα λόγια, 23 από 100 κυπριακού λαού που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο του σε ένα δεδομένο έτος είναι πιθανό να έχουν συνάψει από το πόσιμο νερό τους.
Εν τω μεταξύ, ο μεγαλύτερος αριθμός περιπτώσεων που οφείλονται στην πραγματικότητα σημειώθηκε στην Ισπανία (1.482 περιπτώσεις) και το Ηνωμένο Βασίλειο (1.356), παρόλο που αυτό είναι συνάρτηση του πληθυσμού καθώς και της μόλυνσης από τον THM .

Λοιπόν, ποιος φταίει;

Είναι αδύνατο να αποδίδεται η κατάσταση του συγκεκριμένου ατόμου στο πόσιμο νερό, καθώς ο βαθμός στον οποίο διάφοροι παράγοντες συμβάλλουν σε μια περίπλοκη ασθένεια είναι προς το παρόν ακατάλληλο.
Αλλά οι στατιστικές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται από τους ερευνητές για την εκτίμηση των καταλογιστέων περιπτώσεων στρέφονται τουλάχιστον σε ένα τραχύ ποσοστό για τις ζωές που επηρεάζονται από αυτόν τον ρύπο και πρέπει να αρκούν για να προσελκύσουν την προσοχή εκείνων που ελέγχουν τα δημόσια συστήματα ύδρευσης.

Οι συγγραφείς -ερευνητές, επισημαίνουν ότι, εάν οι δεκατρείς χώρες με τις μεγαλύτερες δυσκολίες θα μειώσουν τα επίπεδα THM στο σημερινό μέσο όρο της ΕΕ, θα μπορούσαν να αποφευχθούν ενδεχομένως 2.868 περιπτώσεις καρκίνου της ουροδόχου κύστης που προκαλείται από το πόσιμο νερό (μείωση 44%).

Προς το παρόν, αυτό φαίνεται απίθανο. Μέχρις ότου αποκαλυφθούν οι ακριβείς βιολογικές οδούς μεταξύ THM και καρκίνου της ουροδόχου κύστης, η οδηγία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για το πόσιμο νερό δεν θα αισθανθεί υπό πίεση να επανεξετάσει. Ωστόσο, η ΕΕ θα μπορούσε, τουλάχιστον, να μειώσει τα όριά της.

https://www.rt.com/news/478409-thm-water-europe-cancer/?fbclid=IwAR2eY4y9fPY_ViveUSGt7ERCOxq3g2LaHsrrWyUT8FNn2QZhaYks1uF_rhE

girl driking tap water